Fiska under vattnet – är det möjligt?

Fiskelivet är något som intresserar många svenskar och det är inte ovanligt att åka till nya vatten runt om i landet för att fånga den perfekta fisken. Att fiska är både roligt och spännande, samtidigt som det kan vara både lugnande och actionfyllt på samma gång. Visste du till exempel att det finns fler sätt att fiska på än bara ovanför ytan?

Letar du efter bra tillbehör och utrustning till ditt flugfiske kan du hitta det på de mer populära avdelningarna som finns hos Olssonsfiske online. Här hittar du allt från beten till redskap och fiskespön som gör ditt fiskande mer effektivt och professionellt. Välj mellan mängder av krokar, beten och fiskespön med alla möjliga egenskaper och beställ hem allt med snabb leverans direkt till din dörr. Du hittar även båttillbehör och annat kul som kan komma till användning.

Fiska under vatten – ett nytt sätt att fiska

Gillar du även att befinna dig under vattnet kan fiske under vattenytan vara något som passar dig. Här är det då viktigt att du har tillgång till rätt dykarutrustning och att du vet hur du ska använda dig av den. Dykning är inte bara till för den som vill se vad som finns under havsytan, utan passar även dig som vill ta fisket till en ny nivå.

Att fiska under vattnet kommer dock med en regel! I Sverige är det förbjudet enligt lag att fiska med harpun eller på annat sätt ljustra eller spetsa fisken. Därför behöver du använda dig av håv, nät eller bur, t.ex. som vid kräftfiske. Du kan också dra en spinnare efter dig om du så önskar, men hur lätt det blir att fånga fisken är en annan femma.

Inlägg skapade 27

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen
cenote